Bussloo – lekker los!

20 september 2008

Mijn vader en ik hebben afgesproken vandaag met Luna naar Bussloo te gaan. Marlies moet helaas werken, maar ik ben behoorlijk opgewonden en nerveus. Ten eerste vind ik het fantastisch om met mijn eigen hond naar Bussloo te gaan, maar ik maak me ook wel zorgen of ze nog terugkomt als ze wegloopt, of ze zich wel aan ons gehecht heeft in de paar uur die ze feitelijk pas bij ons is. De zorgen blijken echter voor niets te zijn: ze gaat weliswaar een eind van ons weg, maar ze komt altijd terug – voor de zekerheid gebruiken we nog haar oude naam. Ze is duidelijk een zeer blije pup, al kun je met 5 maanden nauwelijks nog spreken van een pup. Luna is fantastisch: ze rent van hot naar her, sleept met takken en zwemt graag: een echte Labrador-pup die direct herinneringen aan Sandy naar boven brengt.

’s Avonds nemen we Luna mee naar de verjaardag van mijn zus in Emmeloord. Ze slaapt de hele avond in de bench na alle activiteiten en indrukken van vandaag en gister en pas als we vertrekken hebben de meeste andere gasten door dat er een hond aanwezig was in de woonkamer.

Ergens in deze periode, maar ik weet niet precies wanneer, zijn we met Pap & mam gaan wandelen op de Renderklippen. Dit was destijds een losloopgebied, dus Luna liep los. Helaas liet het luisteren iets te wensen over af en toe: op een gegeven moment stormde ze vooruit. Toen ik bij haar kwam, bleek ze net de krentenbol uit een buggy gesnaaid te hebben, uit de handen van het kindje. Oepsie…

Geef een reactie