HOME > Met de hond thuis

Met de hond thuis


Thuis is de plek waar je samen thuis bent, samenleeft en waar je waarschijnlijk de meeste tijd met je hond doorbrengt. Hier ontwikkel je een band met je hond en vindt ook de basis van de opvoeding van je hond plaats.
Op dit deel van de website vind je allerlei zaken met betrekking tot een hond in huis. Zo kun je van alles vinden over het prettig thuis zijn met je hond zodat je veel van elkaar genieten!

Opvoeding

Bij de opvoeding van een hond komt veel kijken. Op deze pagina kun je wat algemene informatie vinden over de opvoeding van een hond. Zo kun je er bijvoorbeeld lezen over de socialisatie van een pup. Als je echt vragen hebt over de opvoeding van je hond of moeilijkheden ervaart hierbij raden wij je aan om contact te zoeken met professionals, zoals een hondenschool of een gedragstherapeut.

Verzorging

De verzorging van je hond is belangrijk, zo houdt je hem in goede conditie. Maar sowieso is het prettiger om een verzorgde hond in huis te hebben. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende vachtsoorten van honden en de verzorging die bij deze specifieke vachtsoorten horen. Ook is er informatie over het vaccineren van je hond te vinden inclusief een vaccinatieschema.

Hondenboeken

De meeste baasjes houden ook van lezen over honden. Op deze pagina vind je titels en recensies van boeken over honden. Er worden zowel informatieve boeken als romans beschreven. Zo kun je nieuwe leesinspiratie opdoen.

Bekende honden

Hoe heette die ene bekende hond ook al weer? waar kennen we die ook al weer van? Op deze pagina vind je enkele bekende honden en hun achtergrond.

 Belle